• Stacks Image 11459
  • Stacks Image 11462
  • Stacks Image 11465

Komplette VVS løsninger

I januar 2014 startet vi opp Aase Rør for å kunne kunne tilby rørleggertjenester til både nye og våre eksisterende kunder. Driver du i eiendomsbransjen og skulle hatt en fast sparringspartner innen sanitær og varme? Eller trenger du en totalleverandør? Da er Aase Rør rett firma for deg. Aase Rør leverer komplette vann, varme– og sanitærløsninger, noe som lenge har vært etterspurt fra flere av Aase sine kunder. Gjennom dyktige fagfolk med lang og bred erfaring i bransjen sørger Aase Rør for kvalitetsarbeid i tråd med kundens ønsker. Vi utfører komplette VVS løsninger i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.

Sanitærløsning i nybygg

Aase Rør vil fokusere på sanitærløsning til nybygg og bolig, samt at vi vil arbeide aktivt ut mot entreprenører og privatpersoner.

Vi har flinke medarbeidere til å prosjektere og tegne ut i fra dine retningslinjer. Når jobben har landet på bordet hos oss skal du være trygg på at arbeidet blir profesjonellt utført. Vi følger deg opp fra søknad er sendt, til boligen er ferdigstillt for overtakelse.

Varmeløsning i nybygg

Aase Rør har mye kunnskap om varmeanlegg og kan tilby anlegg skreddersydd deres bolig eller nybygg. Vi levere anlegg med varmepumper av type Nibe.

Vi skiller mellom 3 typer varmepumper:

Bergvarmepumpe: Varmepumpe som henter lagret solvarme fra berg, sjø eller jord utenfor bygning.

Luft/Vann: Varmepumpe med tilhørende utedel som henter varmen fra uteluften.

Avtrekksvarmepumpe: En alt i en løsning med Varmepumpe, bereder og ventilasjonsaggregat i samme unit. Denne varmepumpen blir også kalt ventilasjonsvarmepumpen og henter varmen fra ventilasjonsluften.

Dagens krav til både 40 og 60% av netto varmebehov skal dekkes annen energiforsyning enn direktevirkende elektrisitet eller fossile brensler. Dette tilfredsstilles med våre Varmepumper, varmepumpene dimensjoneres i hvert enkelt tilfelle slik vi benytter den mest optimale pumpen til hvert bygg/bolig.

Les mer om våres varmepumper på NIBE.no