• Stacks Image 11603
  • Stacks Image 11606
  • Stacks Image 11609

Oppussing og service

Lekkende kran, nytt bad, nye rør i hele borettslaget eller komplette sanitærløsninger? Hos Aase Rør skal du være trygg på at du får førsteklasses kvalitet, uansett omfang.

Oppussing

Går du med tanker om å pusse opp badet eller vaskerommet? Aase rør kan tilby rørleggertjenster til ditt nye bad eller vaskerom.

Aase Rør er medlemmer av VVS Eksperten, følg lenken til nettsiden så kan du se hvilke produkter/merker vi fører.

Her finnes også et brukervennlig tegneprogram som du kan benytte deg av om du ønsker å tegne ditt nye bad eller vaskerom.

Service

Har du som privatperson en gammel varmtvannsbereder i kjelleren som koker eller lekker? Står toalettet og renner konstant? Eller har du et gammelt blandebatteri du skulle ha skiftet?

Ta kontakt med oss her.

Varmeanlegg

Ønsker du å bytte ut oljefyren eller koble varmepumpe til anlegget som i dag går på strøm? Aase Rør tilbyr disse tjenestene til deg. Vi leverer luft/Vann, Væske/Vann og Avtrekksvarmepumper som er en «alt i en løsning».

Stortinget har bedt regjeringen innføre forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger i 2020. Bytter du ut din gamle oljefyr i dag kan du få støtte opp til 40.000,- alt etter hvilken type varmepumpe, om du monterer energimåler for strøm og varme og om du fjerner oljekjel og tank. Les mer om Enovatilskuddet på enova.no

Aase Rør fører varmepumper av type Nibe. Les mer om varmepumpene til Nibe på nibeenergysystems.no